Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Bio Langeland...

FILM FOR ALLE

FILM FOR ALLE varmer op til Robertprisen

Kulturregion Fyn præsenterer vinterens tur med FILM FOR ALLE. Kultur og film skal deles og nydes af alle, også udenfor de store byer, derfor tager vi ud i det fynske land og inviterer til filmoplevelser i lokale biografer. FILM FOR ALLE er en del af indsatsområdet FYN ER FILM under Kulturregion Fyn og bliver realiseret i samarbejde med Odense International Film Festival.

Odense International Film Festival elsker kortfilm og vil gerne dele vores kærlighed til filmoplevelser ud over det sædvanlige med hele Fyn. Derfor tager vi ud til Fyns kommuner med filmpakker, og denne gang vises Robertnominerede kortfilm som optakt til Robertprisen 2018, som uddeles 4. februar.

Robert Prisen uddeles af Danmarks Film Akademi og blev første gang uddelt i 1984. Filmakademiets formål er at fremme filmen som selvstændig kunstart.

Den 23. januar kan man i Bio Langeland opleve tre danske film, der genremæssigt spænder bredt og både underholder og inviterer til eftertanke. Alle tre film har været nomineret til Robert Prisen.

Man vil også kunne opleve filminstruktør og skuespiller Aske Bang, som er instruktøren bag filmen Silent Nights, der var nomineret til en Oscar for bedste kortfilm i 2017, og spås til at være en af branchens kommende stjerner. Aske Bang vil deltage i visningen og lede en spændende debat om filmene sammen med publikum.

FILM FOR ALLE viser:

  • Lille Danser, om skjulte lidenskaber under den disciplinerede overflade på en balletskole.

  • Silent Nights, om Inger og Kwame, der i deres forelskelse finder trøst i hinanden, indtil en afgørende hemmelighed om Kwames liv afsløres.

  • Halvmand, der på komisk vis skildrer et parforhold i krise og en mands desperate forsøg på at genetablere sin fordums storhed som tv-ikon.

FILM FOR ALLE kommer til Bio Langeland tirsdag den 23. januar kl. 19.00. Pris 40 kr.

Bestil din billet her: http://www.biolangeland.dk/cinema/movie/17648

Fra Lille Danser